Send en e-post

hvis du stå på
Galleri Gathes
e-postliste!

   

 

AKTUELT          

PROGRAM     

KUNSTNERE 
 
GALLERIET 

PRESSE

TIDLIGERE
UTSTILLINGER


LENKER
 

HAPPYLAND
SILJE HEGGREN

ÅPNING FREDAG 15. SEPTEMBER KL. 19.00
UTSTILLINGEN STÅR TIL 08.10.06

Silje Heggren åpner til helgen sin andre separatutstilling i 2006. Heggrens høye aktivitet og vilje til kommunikasjon med sitt publikum
gjenspeiles også i hennes kunst. Her er livaktige ansikter penslet ut i rene fargeflater midt i en tilsynelatende livsbejaende opplevelse.

Det umiddelbare, ofte ekstatiske utrykket, i Heggrens malerier forteller om mennesker som, ved å tre inn i massens behagelige usynlighet, ønsker å ta del i en enhet som er større enn seg selv. På den annen side er slike fora stedet der de mest outrerte personlighetene kan briljere med sitt ego. Det hele er et spill med fasader, som kjent skjuler det seg alltid noe bak. Heggren omtaler personene i sine motiver som hverdagshelter, mennesker som kveld etter kveld forsøker å leve opp til sine egne forventninger om å ha det mest mulig gøy på kortest mulig tid.

- I Norge har vi funnet alle våre helter på fjellet eller sportsarenaen. Jeg ville aldri malt Marit Bjørgen. Med mindre hun var drita full på en bar. Det er en større bragd å klare seg i hverdagen enn å gå fort på ski, uttalte Silje til Dagbladet Fredag tidligere i sommer.

 
       

ÅPNINGSTIDER

Ons. -
Søn.

Tor.12-16

stengt

 
 

GALLERI
GATHE ER
STØTTET AV

Bergen
Kommune