Send en e-post

hvis du stå på
Galleri Gathes
e-postliste!

   

 

AKTUELT          

PROGRAM     

KUNSTNERE 
 
GALLERIET 

PRESSE

TIDLIGERE
UTSTILLINGER


LENKER
 

DOUBLE TROUBLE
AUDUN LIE - FOTOGRAFI
ÅPNING LØRDAG 14.10.2006 KL. 14.00.
UTSTILLINGEN STÅR TIL 05.11.

Igjen er den fotobaserte kunsten i fokus i Galleri Gathe. Audun Lie (f. 1961), som også deltok i fotoutstillingen VIA IBSEN tildligere i høst, åpner lørdag 14.10.2006 utstillingen DOUBLE TROUBLE.

Lies arbeider viser ofte en ubehagelig sammenblanding av virkeligheten og det forestilte. Ved å plassere miniatyrmodeller, dukker og andre barneleker i et reellt landskap klarer Lie å skape et parallellunivers som spiller på interaksjonen mellom det abstraherte og det figurative.

Lettere sagt så er Lies fotoarbeider en invitasjon til forvirring omkring hva som er virkelig og hva som kun er ideer. Dette er ikke enkel figurasjon som er behagelig for øyet, snarere får publikum dobbelt trøbbel i møte med Audun Lies fotoserie idet de må avdekke en rekke lag i Lies motiver på egen hånd:

Her er barneleker plasser i en litt skremmende voksenverden, porselensdukker som agerer som forvirrede eldre, fiksjon og dokumentar i samme bilde.

Galleri Gathe og Audun Lie tar sitt publikum på alvor, noen ganger synes tilværelsen å være fylt med koder vi simpelthen ikke forstår med en gang, og det er også historier som må fortelles videre.

 
       

ÅPNINGSTIDER

Ons. -
Søn.

Tor.12-16

stengt

 
 

GALLERI
GATHE ER
STØTTET AV

Bergen
Kommune